Wandelaars en fietsers zullen in deze landelijke omgeving kennis maken met een verborgen parel tussen Gent en Antwerpen. Deze uithoek van Lochristi baadt in een oase van rust en zal menig onder jullie verrassen. In harmonie met de natuur zal het domein gevuld worden met kunst van de bovenste plank.

Even pauzeren op een tuinbank om weg te dromen in de fantasie van de kunstenaars, en dit op een veilige afstand van elkaar. De dames in crime waren zich toen deze foto genomen werd nog van geen kwaad bewust (foto: anno 2019). Maar wij hopen hen van harte te verwelkomen om de sfeer terug ten top te drijven.

Unieke, monumentale werken maken ons nederig en staan broederlijk verspreid in de natuur. Houdt u meer van een abstract kunstwerk of smelt u weg voor de eerder verfijnde en figuratieve kunst? Er is voor elk wat wils. En dit in diverse disciplines: brons, hout, glas, keramiek, natuursteen, polyester, cortenstaal…

Honger van al dat fietsen? Wij verwennen de smaakpapillen met enkele unieke snacks die we bijna tot de kunst zullen verheven. Die worden u aangeboden met het bijhorend recept uit het kookboek van de gastheer. Onze zorgvuldig geselecteerde drankenkaart zal velen onder jullie kunnen bekoren.

Voor de fietsen is er een speciale stalling voorzien. Vierwielers zijn uiteraard ook welkom en kunnen geparkeerd worden op de daarvoor beschikbaar gestelde parking op 100 meter afstand van het domein.